Aktivitetet

Një ndër objektivat e projektit “Rrjeti Për Zbatimin e Dënimeve Alternative” ështe dhe implementimi i aktiviteteve të ndryshme. Në këtë faqe do të gjeni informacione të detajuara mbi aktivitetet e zhvilluara nga organizatat implemenuese të shoqëruara me foto të marra gjatë këtyre aktiviteteve.

Tryezë e Rrubmullaket me Shoqërinë Civile

Tryezë e rrubmullaket me shoqërinë civile për bashkëpunimin e Shërbimit të Provës me organizatat jo-fitimprurëse. Qëllimi i këtij aktiviteti ishte të forcojë bashkëpunimin e Shërbimit të Provës me organizatat jo-fitimprurëse lokale duke diskutuar si aspektin ligjor, ashtu ....
Për më shumë klikoni këtu

Vizitë studimore në Estoni

Rrjeti Kombëtar i Shërbimeve Komunitare për Dënimet Alternative në Shqipëri organizoi një vizitë studimore në Estoni. Kjo vizitë ka pasur në qendër të vëmendjes Shërbimin e Provës në Estoni dhe Zbatimin e Dënimeve Alternative në kuadëe të projektit "Rrjeti për Shërbimet Komunitare për Dënimet Alternative" i mbështetur nga Bashkimi Evropian që prej datës 11 deri më 15 shkurt 2012. Pjesëmarrës në këtë vizitë ishin:
Për më shumë klikoni këtu

Konferenca Kombëtare e Shërbimit të Provës

Në datën 13 Dhjetor 2011 në ambientet e Tirana International Hotel u organizua Konferenca Kombëtare e Shërbimit të Provës - Arritjet dhe Sfidat, me pjesëmarrje të gjerë të partnerëve institucionalë dhe organizatave jo qeveritare, ndërmjet .... Për më shumë klikoni këtu

Prezantim ne Unerversiteti Wisdom

Në datën 07.12.2010 në Universitetin Wisdom, ne Tirane u zhvillua një prezantim në kuadër të projektit Zbatimi i Dënimit Alternativ. Ky prezantim u realizua…..
per me shume klikoni këtu

Seminar ne Shkoder

Në datën 26.11.2010  në kuadër të projektit “ Rrjeti Kombëtar Për Dënimet Alternative në Shqipëri” u zhvillua në qytetin e Shkodrës një seminar informues për shërbimet që ofrohen nga disa oganizata partnere të shoqërisë civile në kuadër….
per me shume klikoni këtu

Prezantim në Universitetin Aleks Luarasi

Në datën 15.11.2010  në Universitetin Aleks Luarasi u zhvillua një prezantim në kuadër të projektit Zbatimi i Dënimit Alternativ. Ky prezantim u realizua si bashkepunim ndërmjet Qëndrës së Kërkimeve Shkencore te këtij Universiteti dhe Shoqatave zbatuese të projektit….
per me shume klikoni këtu

Seminar në Durrës

Në datën 12.11.2010 në hotel “Aragosta”, në kuadër të projektit “Rrjeti Kombetar Per Denimet Alternative ne Shqiperinë qytetin e Durresit, u zhvillua seminari me temë  “Seminar informues për shërbimet që mbulohen nga disa organizata të shoqërisë  civile në kuadër të zbatimit të Masave Alternative të Dënimit”……
per me shume klikoni këtu

Seminar në qytetin e Fierit

Në datën  21.09.2010 në hotel “Fieri” u zhvillua seminari me temë  “ Seminar informues për shërbimet që mbulohen nga disa organizata të shoqërisë  civile në kuadër të zbatimit të Masave Alternative të Dënimit”….
per me shume klikoni këtu

Prezantim në Hotelin Mondial

Në datën 27.07.2010 në kuadër të projektit “Rrjeti Kombetar për Zbatimin e Dënimeve Alternative” shoqatat partnere organizuan një prezantim në kuadër të marëveshjes së memorandumit te bashkepunimit me shërbimin e provës…..
per me shume klikoni këtu